Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Berlijn met vlucht, trein, bus, carpooling
Berlijn
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Berlijn?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Berlijn te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Berlijn te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Berlijn, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Berlijn, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Berlijn reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Berlijn heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Berlijn

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Berlijn, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Berlijn per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Berlijn ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Berlijn

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Berlijn, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Berlijn te komen.

Carpoolen Dusseldorf Berlijn

Carpoolen tussen Dusseldorf en Berlijn is perfect als u in goed gezelschap naar Berlijn wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Berlijn kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Berlijn te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Berlijn

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Berlijn
Duitsland
Berlijn
Afstand
478 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Berlijn
Zoeken naar accommodatie in Berlijn
Plan uw reis van Dusseldorf naar Berlijn gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Berlijn gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Berlijn vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Berlijn met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Berlijn

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Berlijn?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Dusseldorf naar Berlijn.
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Berlijn is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Berlijn is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Dusseldorf naar Berlijn.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Berlijn kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Berlijn?
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Berlijn wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Dusseldorf en Berlijn bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Berlijn bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Berlijn kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Berlijn kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Berlijn?
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Berlijn zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Berlijn (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Berlijn, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Berlijn zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Berlijn zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Berlijn om de afstand van 478 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Berlijn kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Berlijn?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Berlijn, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Berlijn is de snelste manier om de 478 km tussen Dusseldorf en Berlijn af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Dusseldorf naar Berlijn kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Berlijn moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Dusseldorf Berlijn hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Berlijn?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Berlijn aankomst busstations

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Berlin Schönefeld, Flughafen
Kaart
Berlin Südkreuz
Kaart
Berlin Alexanderplatz
Kaart
Berlin TXL E
Kaart
Berlin SXF
Kaart
Berlin central bus station
Kaart
Berlin Alt-Tegel
Kaart
Berlin Zoo
Kaart

Berlijn Aankomst Stations

Berlin Hauptbahnhof
Kaart
Berlin-Gesundbrunnen
Kaart
Berlin Ostbahnhof
Kaart
Berlin-Spandau
Kaart
Alexanderplatz
Kaart
Berlin Zoologischer Garten
Kaart
Berlin-Charlottenburg
Kaart
Berlin-Friedrichstraße
Kaart
Berlin-Lichtenberg
Kaart
Berlin-Wannsee
Kaart

Berlijn aankomst luchthavens

Tegel
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Berlijn
Zoeken naar accommodatie in Berlijn

3 tips om goedkoper te reizen tussen Dusseldorf en Berlijn

Heeft u besloten om van Dusseldorf naar Berlijn te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Berlijn.

  • 1. Wees flexibel met data
    Tickets Dusseldorf-Berlijn zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Berlijn te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Dusseldorf-Berlijn. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Berlijn vinden.
  • 2. Vermijd piekuren
    Tickets Dusseldorf-Berlijn zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Berlijn tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 3. Licht reizen
    Als u tussen Dusseldorf en Berlijn reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Berlijn vertrekt.

Bus Dusseldorf Berlijn

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Berlijn zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Berlijn varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Berlijn rijden.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Berlijn varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Berlijn, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Dusseldorf en Berlijn bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Berlijn varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Berlijn op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dusseldorf-Berlijn. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Dusseldorf Berlijn

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Hellö
Hellö
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Berlijn

Treinen Dusseldorf Berlijn

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Berlijn reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Berlijn.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Berlijn hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Berlijn zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Berlijn ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Berlijn. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Dusseldorf en Berlijn zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Tickets voor het traject Dusseldorf - Berlijn kunt u afhalen op het station, thuis uitprinten of rechtstreeks met uw mobiele telefoon kopen. Het is ook mogelijk om tickets af te halen via een zelfbedieningskiosk op sommige stations.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Berlijn

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Dusseldorf Berlijn

Vluchten Dusseldorf Berlijn

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Berlijn

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Dusseldorf Berlijn

Carpoolen Dusseldorf Berlijn

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Berlijn zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Berlijn, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Berlijn, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Dusseldorf en Berlijn is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Huisdieren zijn toegestaan in carpools tussen Dusseldorf en Berlijn, afhankelijk van de voorkeur van de chauffeur. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

U kunt voor de rit contact opnemen met de Dusseldorf Berlijn carpool chauffeur via het carpooling platform waar u uw rit heeft geboekt. Het is aanbevolen dat u de details van uw reis, zoals ophaallocatie en tijdschema, voorafgaand aan uw reis met de chauffeur bespreekt.

Carpool platform Dusseldorf Berlijn

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Berlijn
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd