Düsseldorf
Rechtstreekse reis naar Mannheim met trein, carpooling, bus
Mannheim
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Düsseldorf naar Mannheim?

Bent u van plan om van Düsseldorf naar Mannheim te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Düsseldorf naar Mannheim te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Düsseldorf en Mannheim, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Düsseldorf en Mannheim, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Düsseldorf Mannheim reis te plannen.

Voor uw reis van Düsseldorf naar Mannheim heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Düsseldorf naar Mannheim

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Düsseldorf naar Mannheim, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Düsseldorf Mannheim per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Düsseldorf Mannheim ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Düsseldorf Mannheim

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Düsseldorf en Mannheim, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Mannheim te komen.

Carpoolen Düsseldorf Mannheim

Carpoolen tussen Düsseldorf en Mannheim is perfect als u in goed gezelschap naar Mannheim wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Düsseldorf of Mannheim kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Düsseldorf naar Mannheim te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Düsseldorf Mannheim

Stad van vertrek
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Mannheim
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
228 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Mannheim
Zoeken naar accommodatie in Mannheim
Plan uw reis van Düsseldorf naar Mannheim gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Düsseldorf naar Mannheim gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Düsseldorf en Mannheim vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Düsseldorf en Mannheim met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Mannheim

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Düsseldorf naar Mannheim?
Milieuvriendelijk De trein Düsseldorf-Mannheim wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Düsseldorf en Mannheim bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Düsseldorf-Mannheim kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Düsseldorf Mannheim kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Düsseldorf naar Mannheim?
Snelheid Vliegen tussen Düsseldorf en Mannheim is de snelste manier om de 228 km tussen Düsseldorf en Mannheim af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Düsseldorf naar Mannheim, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Düsseldorf Mannheim hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Mannheim moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Düsseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Düsseldorf naar Mannheim?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Düsseldorf en Mannheim zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Düsseldorf en Mannheim, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Düsseldorf en Mannheim kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Düsseldorf naar Mannheim zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Mannheim om de afstand van 228 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Düsseldorf naar Mannheim?
Flexibel Carpoolen van Düsseldorf naar Mannheim is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Düsseldorf en Mannheim is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Düsseldorf Mannheim. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Düsseldorf? Waar kom ik aan in Mannheim?

Düsseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Bilk
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kaart
Düsseldorf Völklinger Str
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hamm
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Düsseldorf

Dusseldorf
Kaart

Mannheim aankomst busstations

Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Mannheim Aankomst Stations

Mannheim Hbf
Kaart
Mannheim-Friedrichsfeld
Kaart
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Mannheim
Zoeken naar accommodatie in Mannheim

Bus Düsseldorf Mannheim

De meeste bussen tussen Düsseldorf en Mannheim zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Düsseldorf en Mannheim varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Mannheim rijden.

De frequentie van vertrekken naar Düsseldorf vanuit Mannheim varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Mannheim, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Düsseldorf-Mannheim, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Düsseldorf Mannheim

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
DeinBus
DeinBus
Public Express
Public Express
Hahn Express
Hahn Express
Zoek naar buskaartjes Düsseldorf Mannheim

Treinen Düsseldorf Mannheim

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Düsseldorf en Mannheim te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Mannheim hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Mannheim zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Düsseldorf naar Mannheim reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Düsseldorf naar Mannheim ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Düsseldorf naar Mannheim

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Düsseldorf Mannheim

Vluchten Düsseldorf Mannheim

Luchtvaartmaatschappijen Düsseldorf Mannheim

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Düsseldorf Mannheim

Carpoolen Düsseldorf Mannheim

De duur van een carpool reis tussen Düsseldorf en Mannheim is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Düsseldorf en Mannheim. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Düsseldorf Mannheim contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Düsseldorf en Mannheim, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Düsseldorf Mannheim

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Düsseldorf Mannheim

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd