Marseille
Rechtstreekse reis naar Dijon met bus, trein, carpooling
Dijon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Dijon?

Bent u van plan om van Marseille naar Dijon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Dijon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Dijon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Dijon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Dijon reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Dijon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Dijon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Dijon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Dijon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Dijon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Dijon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Dijon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Dijon te komen.

Carpoolen Marseille Dijon

Carpoolen tussen Marseille en Dijon is perfect als u in goed gezelschap naar Dijon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Dijon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Dijon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Dijon

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Dijon
Frankrijk
Bourgondië
Afstand
449 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Marseille Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon
Plan uw reis van Marseille naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Dijon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Dijon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Dijon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Dijon

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Dijon?
Milieuvriendelijk De trein Marseille-Dijon wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Marseille en Dijon bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Dijon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Marseille-Dijon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Dijon?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Dijon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Dijon is de snelste manier om de 449 km tussen Marseille en Dijon af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Dijon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Marseille vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Dijon hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Dijon?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Marseille en Dijon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Dijon zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Marseille naar Dijon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dijon om de afstand van 449 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Marseille en Dijon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Dijon?
Flexibel Carpoolen van Marseille naar Dijon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Marseille en Dijon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Marseille Dijon. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Dijon?

Marseille vertrek busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Dijon aankomst busstations

Dijon
Kaart

Dijon Aankomst Stations

Dijon-Ville
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Dijon
Zoeken naar accommodatie in Dijon

Bus Marseille Dijon

Bussen tussen Marseille en Dijon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Marseille-Dijon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Marseille naar Dijon op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Marseille en Dijon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Dijon rijden.

De meeste bussen tussen Marseille en Dijon zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Marseille Dijon

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Marseille Dijon

Treinen Marseille Dijon

Het is aanbevolen om uw treinticket van Marseille naar Dijon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Marseille naar Dijon kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Marseille naar Dijon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Dijon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Marseille naar Dijon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Marseille en Dijon.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Dijon

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Marseille Dijon

Vluchten Marseille Dijon

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Dijon

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Marseille Dijon

Carpoolen Marseille Dijon

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Marseille naar Dijon hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Dijon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Dijon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Marseille en Dijon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Marseille en Dijon, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Marseille Dijon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Dijon

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd