Reizen van Marseille naar Dijon

Plan uw reis van Marseille naar Dijon in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Marseille naar Dijon in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Marseille
Dijon
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Dijon

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand449 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Marseille naar Dijon ?

Dijon is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Marseille naar Dijon transportaanbiedingen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Dijon. Vul de datum van uw reis in Dijon en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Marseille, reist u met FlixBus, SNCF, Eurostar, Blablacar, OUIBUS, ALSA, Isilines of OUIGO door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Marseille Dijon

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Marseille naar Dijon bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Marseille naar Dijon

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Marseille en Dijon?

De busdienst tussen de stad Marseille en Dijon wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: OUIBUS, Eurolines en Isilines.

OUIBUS Marseille DijonEurolines Marseille DijonIsilines Marseille Dijon

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Marseille en Dijon en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Dijon.

  • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Marseille Dijon coaches zijn uitgerust met.
  • Als de duur van de reis Marseille en Dijon met de bus lijkt misschien een beetje lang, de nachtbussen Marseille Dijon zijn de oplossing om geen tijd te verspillen en aan te komen Dijon in de vroege morgen.
  • U zult reizen van Marseille naar Dijonin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.

Bus stopt binnen Marseille

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Marseille van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Dijon'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van Isilines, Eurolines of OUIBUS, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

  • Marseille
  • Marseille - Gare Saint Charles

Bus stopt bij aankomst in Dijon

Wanneer je aankomt Dijon, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

  • Dijon

Carpool van Marseille naar Dijon

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Je hebt dus meer kansen om te vinden Marseille-Dijon rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Dijon!

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Marseille-Dijon rijden. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

trein Marseille naar Dijon

Treinstations van Marseille

  • Marseille-St-Charles

Aankomst treinstations in Dijon

  • Dijon-Ville

is Marseille verbonden met Dijon met een directe trein?

Inderdaad, de steden van Dijon en Marseille zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Marseille-Dijon treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Marseille Dijon treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: SNCF.
SNCF Marseille Dijon

Hogesnelheidstrein Marseille Dijon

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Marseille naar Dijon met de trein.

Regionale trein Marseille Dijon

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Dijon?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Dijon (450 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Lyon Bus Terminal in Lyon en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette op ongeveer 2.3 km van het centrum. en van Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette Bus Terminal in Lyon en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
De OUIBUS-busmaatschappij draait tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Dijon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dijon op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Het Eurolines-netwerk bevat een buslijn van Marseille Bus Terminal in Marseille en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Dijon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dijon op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Lyon (aankomst op Lyon Saint-Exupery International LYS Airport)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Dijon met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dijon-Ville Station (1.3 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Marseille naar Lyon met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Lyon-Part-Dieu (Rhône-Alpes Frankrijk)
TGV Lyria maakt de spoorverbinding Marseille-Lyon met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het centrum)
OUIGO biedt een regel van Marseille naar Lyon met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Frankrijk)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)