Reizen van Marseille naar Le Mans

Plan uw reis van Marseille naar Le Mans in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Marseille naar Le Mans in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Le Mans
/
/
  • Krijg tarieven
2
Marseille
Parijs
Le Mans
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Marseille
Avignon
Le Mans
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Marseille
Lyon
Le Mans
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Le Mans

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand660 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Marseille naar Le Mans ?

Jij hebt gekozen Le Mans als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Marseille en hoe u de beste kunt vinden Marseille naar Le Mans transport deals? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Le Mans. U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Le Mans laat Vivanoda dan naar je zoeken. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Marseille, reist u met OUIGO, SNCF, FlixBus, OUIBUS, Isilines, Blablacar, Eurostar of TGV Lyria door bussen, carpoolen, treinen of vluchten.

Alle vervoerswijzen Marseille Le Mans

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Le Mans (Pays de la Loire, Frankrijk) met een afstand van 660 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Marseille Le Mans-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Le Mans vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Le Mans zal zijn op Le Mans Station (1.4 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Le Mans.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Le Mans te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Parijs en Parijs-Le Mans.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Le Mans (Pays de la Loire Frankrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Le Mans kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Parijs doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Le Mans?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Marseille-Avignon met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Avignon-TGV Station (3.4 km vanuit het centrum)
OUIGO bedient de lijnen van Marseille naar Parijs met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Marne-la-Vallée-Chessy (Île-de-France Frankrijk) en Parijs-Le Mans met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Le Mans Station (1.4 km vanuit het centrum)
SNCF maakt de spoorverbinding van Marseille naar Le Mans met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Le Mans (Pays de la Loire Frankrijk)
TGV Lyria biedt een regel Marseille-Avignon met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Avignon-TGV Station (3.4 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
OUIBUS biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Le Mans City, waar de bus je afzet bij het busstation van Le Mans Porte de l'Océane op ongeveer 5.1 km van het centrum.
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Avignon Bus Terminal (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum. en van Paris Quai de Bercy Bus Terminal in Parijs en Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial Bus Terminal (Pays de la Loire Frankrijk)
Het Isilines-netwerk omvat buslijnen tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum. en van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial Bus Terminal (Pays de la Loire Frankrijk)
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Le Mans (662 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)