Aanbevolen route
Marseille
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Le Mans
Le Mans
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Rechtstreekse reis naar Le Mans met bus, trein, carpooling
Le Mans
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Avignon
Avignon
Reizen met de trein, carpooling naar Le Mans
Le Mans
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Le Mans?

Bent u van plan om van Marseille naar Le Mans te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Le Mans te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Le Mans, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Le Mans, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Le Mans reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Le Mans heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Le Mans

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Le Mans, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Le Mans per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Le Mans ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Le Mans

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Le Mans, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Le Mans te komen.

Carpoolen Marseille Le Mans

Carpoolen tussen Marseille en Le Mans is perfect als u in goed gezelschap naar Le Mans wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Le Mans kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Le Mans te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Le Mans

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Le Mans
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
660 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Marseille Le Mans
Zoeken naar accommodatie in Le Mans
Plan uw reis van Marseille naar Le Mans gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Le Mans gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Le Mans vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Le Mans met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Le Mans

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Le Mans?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Le Mans zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Marseille naar Le Mans zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Le Mans (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Marseille en Le Mans kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Marseille naar Le Mans zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Le Mans om de afstand van 660 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Le Mans?
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Le Mans is de snelste manier om de 660 km tussen Marseille en Le Mans af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Le Mans, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Le Mans hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Marseille naar Le Mans kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Le Mans?
Snelheid Treinen van Marseille naar Le Mans zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Marseille of Le Mans liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Marseille-Le Mans kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Le Mans kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Le Mans?
Voordelig Carpoolen van Marseille naar Le Mans is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Marseille en Le Mans is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Marseille naar Le Mans kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Marseille Le Mans. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Le Mans?

Marseille vertrek busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart
L'Estaque
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Le Mans aankomst busstations

Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial
Kaart

Le Mans Aankomst Stations

Le Mans
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Le Mans
Zoeken naar accommodatie in Le Mans

Bus Marseille Le Mans

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Marseille-Le Mans varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Marseille naar Le Mans op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Marseille vanuit Le Mans varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Le Mans, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Marseille-Le Mans, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bussen tussen Marseille en Le Mans bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Marseille Le Mans

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Marseille Le Mans

Treinen Marseille Le Mans

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Marseille en Le Mans te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Marseille naar Le Mans. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Marseille naar Le Mans reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Marseille en Le Mans.

Treinen tussen Marseille en Le Mans zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Le Mans

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Marseille Le Mans

Vluchten Marseille Le Mans

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Le Mans

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Marseille Le Mans

Carpoolen Marseille Le Mans

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Marseille en Le Mans, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Le Mans zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Le Mans, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Marseille Le Mans contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Marseille en Le Mans. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Marseille Le Mans

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Le Mans

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd