Reizen van Marseille naar Amiens

Plan uw reis van Marseille naar Amiens in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Marseille naar Amiens in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Parijs
Amiens
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Marseille
Amiens
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Amiens

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand770 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Marseille naar Amiens?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt de lijnen Marseille-Parijs met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Gare-de-Lyon Station (2.2 km vanuit het centrum) en van Parijs naar Amiens met Intercités-trein vanuit Paris-Nord station naar station Amiens (Picardie Frankrijk)
OUIGO beheert de lijn Marseille-Parijs met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Quai de Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Amiens City, waar de bus je afzet bij het busstation van AMIENS Gare Routière op ongeveer 0.1 km van het centrum.
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Amiens City, waar de bus je afzet bij het busstation van AMIENS Gare Routière op ongeveer 0.1 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het Picardie Bus-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation BEAUVAIS Aéroport in het centrum van 70 km) en Amiens City, waar de bus je afzet bij het busstation van AMIENS Gare Routière op ongeveer 0.1 km van het centrum.
Isilines biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Amiens City, waar de bus je afzet bij het busstation van AMIENS Gare Routière op ongeveer 0.1 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Amiens (116 km)

Alle vervoerswijzen Marseille Amiens

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Amiens (Picardie, Frankrijk) met een afstand van 770 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Amiens te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Parijs en Parijs-Amiens.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole (23 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Amiens (Picardie Frankrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Marseille naar Amiens te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Marseille-Parijs en Parijs-Amiens zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV van SNCF of OUIGO naar Parijs vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Parijs zal zijn op Paris-Gare-de-Lyon Station (2.2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Parijs, waar de trein Intercités geëxploiteerd door de SNCF naar Amiens vertrekt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Parijs-Amiens kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Amiens kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Parijs doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)