Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Parijs met trein, bus, vlucht, carpooling
Parijs
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de vlucht, trein, carpooling, bus naar Parijs
Parijs
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de trein, carpooling, bus, vlucht naar Rijsel
Rijsel
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Parijs?

Bent u van plan om van Marseille naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Parijs te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Parijs, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Parijs, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Parijs reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Parijs heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Parijs

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Parijs, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Parijs per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Parijs ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Parijs

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Parijs, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Parijs te komen.

Carpoolen Marseille Parijs

Carpoolen tussen Marseille en Parijs is perfect als u in goed gezelschap naar Parijs wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Parijs kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Parijs te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Parijs

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Afstand
661 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Marseille Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs
Plan uw reis van Marseille naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Parijs gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Parijs vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Parijs met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Parijs

Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Parijs?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Marseille naar Parijs.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Marseille en Parijs is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Marseille naar Parijs is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Marseille naar Parijs.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Marseille Parijs. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Parijs?
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Parijs is de snelste manier om de 661 km tussen Marseille en Parijs af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Parijs, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Parijs moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Marseille vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Parijs hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Marseille naar Parijs kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Parijs?
Milieuvriendelijk De trein Marseille-Parijs wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Marseille en Parijs bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Marseille naar Parijs zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Marseille-Parijs kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Parijs kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Parijs?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Marseille en Parijs, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Parijs zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Marseille naar Parijs zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Parijs (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Marseille en Parijs kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Marseille naar Parijs zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Parijs om de afstand van 661 km af te leggen.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Parijs?

Marseille vertrek busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Marseille Arenc - Rue Peyssonnel
Kaart
Marseille Port
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart
L'Estaque
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Parijs aankomst busstations

Paris Galliéni
Kaart
Paris Quai de Bercy
Kaart
Paris Porte d'Orléans
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kaart
Paris-La Défense
Kaart
Paris Bercy (centre ville)
Kaart
BEAUVAIS Aéroport
Kaart

Parijs Aankomst Stations

Paris-Gare-de-Lyon
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Paris-Nord
Kaart

Parijs aankomst luchthavens

Paris Charles De Gaulle
Kaart
Paris Orly
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Parijs
Zoeken naar accommodatie in Parijs

3 tips om goedkoper te reizen tussen Marseille en Parijs

Heeft u besloten om van Marseille naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Marseille naar Parijs.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Marseille-Parijs zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Parijs tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Marseille en Parijs. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Marseille-Parijs.
  • 3. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Marseille naar Parijs, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Parijs vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.

Bus Marseille Parijs

De meeste bussen tussen Marseille en Parijs zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Marseille-Parijs, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Marseille-Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Marseille naar Parijs op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Marseille vanuit Parijs varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Parijs, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Marseille en Parijs varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Parijs rijden.

Bustickets Marseille-Parijs zijn vaak goedkoper als u ze vooraf koopt, vooral als u enkele weken van tevoren boekt. Sommige busmaatschappijen bieden echter ook last-minute aanbiedingen om de resterende plaatsen op te vullen.

Busmaatschappijen Marseille Parijs

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Marseille Parijs

Treinen Marseille Parijs

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Marseille en Parijs te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Marseille naar Parijs ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Marseille naar Parijs hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Parijs zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Marseille naar Parijs reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Marseille naar Parijs. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Marseille naar Parijs reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Marseille en Parijs.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Parijs

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Marseille Parijs

Vluchten Marseille Parijs

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Parijs

Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Marseille Parijs

Carpoolen Marseille Parijs

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Marseille en Parijs. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Parijs zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Parijs, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Marseille en Parijs, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De duur van een carpool reis tussen Marseille en Parijs is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Marseille Parijs

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Parijs
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd