Reizen van Marseille naar Rennes

Plan uw reis van Marseille naar Rennes in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Marseille naar Rennes in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Rennes
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Marseille
Nantes
Rennes
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Marseille
Lyon
Rennes
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Marseille
Parijs
Rennes
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Marseille
Avignon
Rennes
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Rennes

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand766 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Rennes?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Rennes trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Rennes door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Marseille en Rennes op een kaart evenals de route Marseille Rennes en de verschillende verbindingspunten (Rennes Station, Rennes Bus Station, Rennes Bretagne Airport, Marseille-St-Charles Station, Marseille - Gare Saint Charles Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Rennes

Alle vervoerswijzen Marseille Rennes

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Rennes (Bretagne, Frankrijk) met een afstand van 766 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Marseille Rennes-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Rennes vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Rennes zal zijn op Rennes Station (1.1 km vanuit het centrum).
Directe vlucht Marseille> Rennes is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Rennes (Rennes Bretagne Airport, IATA-code: RNS) geëxploiteerd door Volotea of Air France.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Rennes.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Rennes te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Bordeaux en Bordeaux-Rennes.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Bordeaux (2.4 km vanaf Bordeaux, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bordeaux op tijd op het Marseille - Gare Saint Charles-busstation (op de 0.8 km de Marseille) verschijnt.Neem in Bordeaux een andere bus die je naar het busstation van Rennes (Bretagne Frankrijk) zal brengen.

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Rennes?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Marseille-Rennes met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rennes Station (1.1 km vanuit het centrum)
OUIGO bedient de lijnen van Marseille naar Parijs met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Marne-la-Vallée-Chessy (Île-de-France Frankrijk) en Parijs-Rennes met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rennes Station (1.1 km vanuit het centrum)
TGV Lyria maakt de spoorverbinding van Marseille naar Avignon met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Avignon-TGV (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Eurostar biedt een regel Marseille-Avignon met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Avignon-TGV Station (3.4 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Eurolines biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rennes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rennes op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Isilines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk) en tussen Bordeaux City (met het busstation Bordeaux in het centrum van 2.4 km) en Rennes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rennes op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Het busbedrijf OUIBUS voert de rotaties uit van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk) en tussen Bordeaux City (met het busstation Bordeaux in het centrum van 2.4 km) en Rennes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rennes op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Het FlixBus-netwerk omvat buslijnen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk) en tussen Bordeaux City (met het busstation Bordeaux in het centrum van 2.4 km) en Rennes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rennes op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Avignon Bus Terminal (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Rennes (767 km)
Luchtvaartmaatschappijen
ASL Airlines France maakt een vlucht vertrekkende van Lyon Saint-Exupery International LYS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Lyon naar Rennes (aankomst op Rennes Bretagne RNS Airport)
Volotea zorgt voor een rotatie van Marseille Provence MRS Airport (gelegen op 21 km van Marseille Center, Frankrijk) naar Rennes (op weg naar Rennes Bretagne RNS Airport)
Hop! beheert de vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Rennes (aankomst op Rennes Bretagne RNS Airport)
Ryanair biedt een luchtverbinding van Marseille Provence MRS Airport (gelegen op 21 km van Marseille Center, Frankrijk) naar Nantes (op weg naar Nantes Atlantique NTE Airport)
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Rennes (aankomst op Rennes Bretagne RNS Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)