Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Nantes met vlucht, carpooling, bus, trein
Nantes
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Reizen met de vlucht, bus, carpooling naar Nantes
Nantes
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de trein, bus, vlucht, carpooling naar Rennes
Rennes
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Nantes
Nantes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Marseille naar Nantes?

Bent u van plan om van Marseille naar Nantes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Marseille naar Nantes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Marseille en Nantes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Marseille en Nantes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Marseille Nantes reis te plannen.

Voor uw reis van Marseille naar Nantes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Marseille naar Nantes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Marseille naar Nantes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Marseille Nantes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Marseille Nantes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Marseille Nantes

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Marseille en Nantes, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Nantes te komen.

Carpoolen Marseille Nantes

Carpoolen tussen Marseille en Nantes is perfect als u in goed gezelschap naar Nantes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Marseille of Nantes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Marseille naar Nantes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Marseille Nantes

Stad van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stad van bestemming
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
696 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, carpooling, bus en trein
Zoek naar tickets voor Marseille Nantes
Zoeken naar accommodatie in Nantes
Plan uw reis van Marseille naar Nantes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Marseille naar Nantes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Marseille en Nantes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Marseille en Nantes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Marseille en Nantes

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Marseille naar Nantes?
Landschappen Treinen tussen Marseille en Nantes bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Marseille-Nantes wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Marseille of Nantes liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Marseille-Nantes kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Marseille Nantes kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Marseille naar Nantes?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Marseille en Nantes, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Marseille en Nantes zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Marseille naar Nantes zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nantes (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Marseille en Nantes kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Marseille naar Nantes zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nantes om de afstand van 696 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Marseille naar Nantes?
Snelheid Vliegen tussen Marseille en Nantes is de snelste manier om de 696 km tussen Marseille en Nantes af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Marseille naar Nantes, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Nantes moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Marseille vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Marseille Nantes hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Marseille naar Nantes kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Marseille naar Nantes?
Flexibel Carpoolen van Marseille naar Nantes is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Marseille naar Nantes is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Marseille en Nantes is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Marseille naar Nantes kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Marseille Nantes. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Marseille? Waar kom ik aan in Nantes?

Marseille vertrek busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kaart

Vertrekstations in Marseille

Marseille-St-Charles
Kaart
L'Estaque
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Vertrekluchthavens in Marseille

Marseille Provence
Kaart

Nantes aankomst busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart
Nantes
Kaart

Nantes Aankomst Stations

Nantes
Kaart

Nantes aankomst luchthavens

Nantes Atlantique
Kaart
Zoek naar tickets voor Marseille Nantes
Zoeken naar accommodatie in Nantes

3 tips om goedkoper te reizen tussen Marseille en Nantes

Heeft u besloten om van Marseille naar Nantes te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Marseille naar Nantes.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Marseille en Nantes reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Nantes vertrekt.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Marseille-Nantes zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Nantes te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Marseille-Nantes. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Nantes vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Marseille en Nantes. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Marseille-Nantes.

Bus Marseille Nantes

De frequentie van vertrekken naar Marseille vanuit Nantes varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Nantes, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Marseille en Nantes varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Nantes rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Marseille-Nantes varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Marseille naar Nantes op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Marseille en Nantes zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Marseille-Nantes, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Studenten, senioren en kinderen kunnen bij sommige busmaatschappijen korting krijgen op bustickets van Marseille naar Nantes. Wij raden u aan dit te controleren wanneer u uw ticket zoekt op Vivanoda, en vergeet niet uw leeftijd op te geven. U ziet dan de tarieven die gelden voor uw leeftijdsgroep.

Busmaatschappijen Marseille Nantes

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Marseille Nantes

Treinen Marseille Nantes

Treintickets van Marseille naar Nantes kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Marseille naar Nantes hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Nantes zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Marseille naar Nantes. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Marseille en Nantes te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Marseille naar Nantes ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Marseille naar Nantes reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Marseille naar Nantes

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Marseille Nantes

Vluchten Marseille Nantes

Luchtvaartmaatschappijen Marseille Nantes

Volotea
Volotea
Hop!
Hop!
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Twin Jet
Twin Jet
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Marseille Nantes

Carpoolen Marseille Nantes

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Marseille en Nantes. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Marseille naar Nantes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Marseille naar Nantes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Marseille Nantes contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De duur van een carpool reis tussen Marseille en Nantes is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolstoelen variëren in comfort, afhankelijk van het type voertuig en de voorkeuren van de bestuurder. Het is belangrijk om de voertuiggegevens met de chauffeur te controleren voordat u boekt.

Carpool platform Marseille Nantes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Marseille Nantes

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd