Reizen van Marseille naar Nantes

Plan uw reis van Marseille naar Nantes in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Marseille naar Nantes in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Nantes
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Marseille
Montpellier
Nantes
/
/
 • Krijg tarieven
3
Marseille
Rennes
Nantes
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Marseille
Lyon
Nantes
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Marseille
Avignon
Nantes
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Marseille Nantes

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand696 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Nantes?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Marseille Nantes trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Marseille Nantes door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Marseille en Nantes op een kaart evenals de route Marseille Nantes en de verschillende verbindingspunten (Nantes Station, Nantes Bus Station, Nantes - La Haluchère Bus Station, Nantes Aéroport Bus Station, Nantes Atlantique Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Nantes

Alle vervoerswijzen Marseille Nantes

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Nantes (Pays de la Loire, Frankrijk) met een afstand van 696 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Marseille> Nantes is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Nantes (Nantes Atlantique Airport, IATA-code: NTE) geëxploiteerd door Ryanair of Air France.
De Marseille Nantes-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Nantes vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Nantes zal zijn op Nantes Station (1.1 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Nantes.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Nantes te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Bordeaux en Bordeaux-Nantes.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Bordeaux (2.4 km vanaf Bordeaux, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bordeaux op tijd op het Marseille - Gare Saint Charles-busstation (op de 0.8 km de Marseille) verschijnt.Neem in Bordeaux een andere bus die je naar het busstation van Nantes (Pays de la Loire Frankrijk) zal brengen.

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Nantes?

Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk) en tussen Bordeaux City (met het busstation Bordeaux in het centrum van 2.4 km) en Nantes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Nantes op ongeveer 0.6 km van het centrum.
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk) en tussen Bordeaux City (met het busstation Bordeaux in het centrum van 2.4 km) en Nantes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Nantes op ongeveer 0.6 km van het centrum.
Het busbedrijf Isilines voert de rotaties uit van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Bordeaux Bus Terminal (Aquitaine Frankrijk) en tussen Bordeaux City (met het busstation Bordeaux in het centrum van 2.4 km) en Nantes City, waar de bus je afzet bij het busstation van Nantes op ongeveer 0.6 km van het centrum.
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Toulouse Bus Terminal (Midi-Pyrénées Frankrijk)
Eurolines biedt busdiensten tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum. en van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Nantes Bus Terminal (Pays de la Loire Frankrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Hop! maakt een vlucht vertrekkende van Lyon Saint-Exupery International LYS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Lyon naar Nantes (aankomst op Nantes Atlantique NTE Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie van Toulouse Blagnac TLS Airport (gelegen op 6.2 km van Toulouse Center, Frankrijk) naar Nantes (op weg naar Nantes Atlantique NTE Airport)
Twin Jet beheert de vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Toulouse (aankomst op Toulouse Blagnac TLS Airport)
Ryanair biedt een luchtverbinding van Marseille Provence MRS Airport (gelegen op 21 km van Marseille Center, Frankrijk) naar Nantes (op weg naar Nantes Atlantique NTE Airport)
Volotea maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Rennes (aankomst op Rennes Bretagne RNS Airport)
Air France zorgt voor een rotatie van Marseille Provence MRS Airport (gelegen op 21 km van Marseille Center, Frankrijk) naar Nantes (op weg naar Nantes Atlantique NTE Airport)
Spoorwegmaatschappijen
OUIGO biedt de lijnen Marseille-Parijs met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum) en van Parijs naar Nantes met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy station naar station Nantes (Pays de la Loire Frankrijk)
SNCF beheert de lijn Marseille-Nantes met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Nantes Station (1.1 km vanuit het centrum)
Eurostar maakt de spoorverbinding van Marseille naar Avignon met -trein vanuit Marseille-St-Charles station naar station Avignon-TGV (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
TGV Lyria biedt een regel Marseille-Avignon met TGV Lyria-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Avignon-TGV Station (3.4 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Nantes (697 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)