Reizen van Marseille naar Reims

Plan uw reis van Marseille naar Reims in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Marseille naar Reims in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Marseille
Reims
/
/
  • Krijg tarieven
2
Marseille
Parijs
Reims
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Marseille
Dijon
Reims
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Marseille Reims

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand671 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Marseille naar Reims?

Voor een reis van Marseille (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) naar Reims (Champagne-Ardenne, Frankrijk) met een afstand van 671 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Marseille-Reims.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Marseille-Reims te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Marseille-Parijs en Parijs-Reims.
Je gaat aan boord van een bus naar Marseille. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Marseille-busstation (op de 0.6 km de Marseille) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Reims (Champagne-Ardenne Frankrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Marseille naar Reims te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Marseille-Parijs en Parijs-Reims zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV van SNCF of OUIGO naar Parijs vertrekken vanaf het Marseille-St-Charles-treinstation in Marseille. Aankomst in Parijs zal zijn op Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Parijs, waar de trein geëxploiteerd door de OUIGO naar Reims vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Marseille naar Reims kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenMarseille-Parijs doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Marseille aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Marseille Provence afgelegen MRS 21 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Parijs (Paris Charles De Gaulle Airport, IATA-code: CDG) geëxploiteerd door Air France.

Welke vervoerders reizen tussen Marseille en Reims?

Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Marseille Provence MRS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Marseille naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
Spoorwegmaatschappijen
OUIGO biedt de lijnen Marseille-Parijs met -trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum) en van Parijs naar Reims met -trein vanuit Marne-la-Vallée-Chessy station naar station Champagne-Ardenne-TGV (Champagne-Ardenne Frankrijk)
SNCF bedient de lijnen Marseille-Dijon met TGV-trein vanuit Marseille-St-Charles Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dijon-Ville Station (1.3 km vanuit het centrum) en van Dijon naar Reims met Intercités-trein vanuit Dijon-Ville station naar station Reims (Champagne-Ardenne Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Marseille Bus Terminal in Marseille en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
reims-paris.com is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Reims City, waar de bus je afzet bij het busstation van Reims Gare SNCF op ongeveer 0.6 km van het centrum.
Het busbedrijf OUIBUS voert de rotaties uit van Marseille - Gare Saint Charles Bus Terminal in Marseille en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Reims City, waar de bus je afzet bij het busstation van Reims op ongeveer 5.4 km van het centrum.
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Reims Bus Terminal (Champagne-Ardenne Frankrijk)
FlixBus biedt busdiensten tussen Marseille City (met het busstation Marseille in het centrum van 0.6 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum. en van Paris Quai de Bercy Bus Terminal in Parijs en Reims Bus Terminal (Champagne-Ardenne Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Marseille City (met het busstation Marseille - Gare Saint Charles in het centrum van 0.8 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum. en van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Reims Bus Terminal (Champagne-Ardenne Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Marseille-Reims (672 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)