Reizen van Luik naar Dusseldorf

Plan uw reis van Luik naar Dusseldorf in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Luik naar Dusseldorf in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Luik
Dusseldorf
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Luik Dusseldorf

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand106 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Luik naar Dusseldorf?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Luik Dusseldorf trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Luik Dusseldorf door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Luik en Dusseldorf op een kaart evenals de route Luik Dusseldorf en de verschillende verbindingspunten (Düsseldorf Flughafen Station, Düsseldorf Bus Station, Düsseldorf Hbf Station, Düsseldorf Bus Station, Liege Guillemins Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Dusseldorf

Alle vervoerswijzen Luik Dusseldorf

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Luik naar Dusseldorf bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Luik naar Dusseldorf, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Met de bus vanuit Luik naar Dusseldorf is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Dusseldorf, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Met zeer goedkope prijzen is het bijna onmogelijk voor trein- of carpoolbedrijven die tussen opereren Luik en Dusseldorf goedkopere tarieven aanbieden.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 106 km reis.
 • De nieuwe bussen die Eurolines en ALSA gebruikt, zijn groener dan carpoolen en zelfs meer dan uw persoonlijke auto. De wegLuik Dusseldorfis een reeds bestaande infrastructuur gedeeld met andere voertuigen. De landschapsbalans is daarom neutraal.

Bus stopt binnen Luik

U moet bij uw aankomen Luik stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Dusseldorf'moet worden vermeld. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van Eurolines of ALSA en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Liege

Aankomst busstations in Dusseldorf

Wanneer je aankomt Dusseldorf, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Düsseldorf

Coachbedrijven op de Luik Dusseldorf reis

De busdienst tussen de stad Luik en Dusseldorf wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: ALSA en Eurolines.

ALSA Luik DusseldorfEurolines Luik Dusseldorf

trein Luik naar Dusseldorf

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Luik naar Dusseldorf?

Ja de Luik naar Dusseldorf route wordt bediend door een directe trein. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Dusseldorf en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Luik op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Luik-Dusseldorf treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Hogesnelheidstrein Luik Dusseldorf

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Luik en Dusseldorf met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Luik Dusseldorf

Het treinstation tussen Luik en Dusseldorf worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Regionale trein Luik Dusseldorf

Luik Dusseldorf treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Luik Dusseldorf

Treinstations voor vertrek in Luik

 • Liege Guillemins

Treinstations in Dusseldorf

 • Düsseldorf Hbf
 • Düsseldorf Flughafen

Carpool van Luik naar Dusseldorf

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Luik-Dusseldorf met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Wanneer u een rit tussen boekt Luik Dusseldorf, stel je rechtstreeks met de bestuurder in hoe hij je kan ophalen. U kunt online betalen, zodat u uw chauffeur geen geld hoeft te geven.

Welke vervoerders reizen tussen Luik en Dusseldorf?

Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Luik-Dusseldorf met -trein vanuit Liege Guillemins Station (2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Flughafen Station (7.5 km vanuit het centrum)
ÖBB beheert de lijn van Duisburg naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Deutsche Bahn maakt de spoorverbindingen Luik-Aken met ICE-trein vanuit Liege Guillemins Station (2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Aachen Hbf Station (1.1 km vanuit het centrum) en van Aken naar Dusseldorf met RE1-trein vanuit Aachen Hbf station naar station Düsseldorf Flughafen (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
EuroBahn biedt een regel Duisburg-Dusseldorf met RE3-trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Flughafen Station (7.5 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS beheert de lijn van Duisburg naar Dusseldorf met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Düsseldorf Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Duisburg-Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
SNCB biedt een regel van Luik naar Aken met 37-trein vanuit Liege Guillemins station naar station Aachen Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
HKX beheert de lijn Duisburg-Dusseldorf met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Düsseldorf Hbf Station (1.4 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Koln Bus Terminal in Keulen en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Luik City (met het busstation Liege in het centrum van 1.8 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
De ADAC PostBus-busmaatschappij draait van Koln Bus Terminal in Keulen en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Het Onebus-netwerk bevat een buslijn tussen Keulen City (met het busstation Koln in het centrum van 0.4 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
Busmaatschappij Bohr biedt busdiensten van Köln-Deutz Bus Terminal in Keulen en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Luik City (met het busstation Liege in het centrum van 1.8 km) en Dusseldorf City, waar de bus je afzet bij het busstation van Düsseldorf op ongeveer 0.3 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Luik-Dusseldorf (107 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)