Nantes
Rechtstreekse reis naar Bordeaux met bus, vlucht, trein, carpooling
Bordeaux
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Bordeaux?

Bent u van plan om van Nantes naar Bordeaux te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Bordeaux te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Bordeaux, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines of Hop!) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Bordeaux, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Bordeaux reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Bordeaux heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Bordeaux

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Bordeaux, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Bordeaux per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Bordeaux ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Bordeaux

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Bordeaux, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Bordeaux te komen.

Carpoolen Nantes Bordeaux

Carpoolen tussen Nantes en Bordeaux is perfect als u in goed gezelschap naar Bordeaux wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Bordeaux kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Bordeaux te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Bordeaux

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Bordeaux
Frankrijk
Aquitanië
Afstand
275 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, vlucht, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux
Plan uw reis van Nantes naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Bordeaux vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines of Hop! om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Bordeaux met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Bordeaux

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Bordeaux?
Landschappen Treinen tussen Nantes en Bordeaux bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Nantes naar Bordeaux zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Nantes en Bordeaux bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Bordeaux kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Bordeaux kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Bordeaux?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Bordeaux, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Bordeaux zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bordeaux (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Bordeaux zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Nantes naar Bordeaux zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bordeaux om de afstand van 275 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Bordeaux kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Bordeaux?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Bordeaux, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Bordeaux is de snelste manier om de 275 km tussen Nantes en Bordeaux af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Bordeaux moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Bordeaux kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Bordeaux hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Bordeaux?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Bordeaux is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Bordeaux is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Bordeaux is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Bordeaux kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Bordeaux. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Bordeaux?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Bordeaux aankomst busstations

Bordeaux
Kaart

Bordeaux Aankomst Stations

Bordeaux-St-Jean
Kaart

Bordeaux aankomst luchthavens

Bordeaux-Mérignac
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Bordeaux

Heeft u besloten om van Nantes naar Bordeaux te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Bordeaux.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Nantes en Bordeaux reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Bordeaux vertrekt.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Nantes-Bordeaux zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Bordeaux te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Nantes-Bordeaux. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Bordeaux vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Nantes en Bordeaux. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Nantes-Bordeaux.

Bus Nantes Bordeaux

Bussen tussen Nantes en Bordeaux bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Nantes en Bordeaux varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bordeaux rijden.

De meeste bussen tussen Nantes en Bordeaux zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Bordeaux op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bordeaux, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste busmaatschappijen staan toe dat passagiers eten of drinken in de bussen Nantes-Bordeaux, sommige bieden zelfs een snack service waar u een drankje of een broodje kunt kopen. Het is echter raadzaam om het specifieke beleid van elke maatschappij te controleren voordat u op reis gaat.

Busmaatschappijen Nantes Bordeaux

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Nantes Bordeaux

Treinen Nantes Bordeaux

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Bordeaux ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Bordeaux hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bordeaux zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Bordeaux reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Bordeaux.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Bordeaux te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Catering aan boord van de treinen tussen Nantes en Bordeaux, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Tickets voor het traject Nantes - Bordeaux kunt u afhalen op het station, thuis uitprinten of rechtstreeks met uw mobiele telefoon kopen. Het is ook mogelijk om tickets af te halen via een zelfbedieningskiosk op sommige stations.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Bordeaux

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Bordeaux

Vluchten Nantes Bordeaux

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Bordeaux

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Bordeaux

Carpoolen Nantes Bordeaux

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Nantes naar Bordeaux hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Bordeaux zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Bordeaux, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Bordeaux is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Bordeaux, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Bordeaux. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om een stop onderweg aan te vragen wanneer u carpoolt van Nantes naar Bordeaux, maar dit is afhankelijk van de chauffeur en de andere passagiers. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Nantes Bordeaux

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Bordeaux
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd