Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Toulon met trein, vlucht, bus
Toulon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de vlucht, trein, carpooling, bus naar Marseille
Marseille
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Toulon
Toulon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Toulon?

Bent u van plan om van Nantes naar Toulon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Toulon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Toulon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Thello, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Toulon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Toulon reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Toulon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Toulon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Toulon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Toulon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Toulon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Toulon

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Toulon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Toulon te komen.

Carpoolen Nantes Toulon

Carpoolen tussen Nantes en Toulon is perfect als u in goed gezelschap naar Toulon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Toulon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Toulon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Toulon

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Toulon
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
742 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, vlucht en bus
Zoek naar tickets voor Nantes Toulon
Zoeken naar accommodatie in Toulon
Plan uw reis van Nantes naar Toulon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Toulon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Toulon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Thello, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Toulon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Toulon

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Toulon?
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Toulon liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Nantes naar Toulon zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Toulon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Nantes-Toulon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Toulon?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Toulon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Toulon is de snelste manier om de 742 km tussen Nantes en Toulon af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Toulon hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Toulon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Toulon?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Toulon zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Toulon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Nantes naar Toulon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Toulon om de afstand van 742 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Nantes en Toulon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Toulon?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Toulon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Toulon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Toulon. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Toulon?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Toulon aankomst busstations

Toulon
Kaart

Toulon Aankomst Stations

Toulon
Kaart

Toulon aankomst luchthavens

Toulon-Hyères
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Toulon
Zoeken naar accommodatie in Toulon

Bus Nantes Toulon

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Toulon, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Nantes en Toulon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Toulon rijden.

Bussen tussen Nantes en Toulon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Toulon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Toulon op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Toulon

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Nantes Toulon

Treinen Nantes Toulon

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Toulon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Toulon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Nantes naar Toulon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Nantes en Toulon.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Toulon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Toulon reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Toulon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Thello
Thello
Zoek naar treintickets Nantes Toulon

Vluchten Nantes Toulon

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Toulon

Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Zoek naar vluchten Nantes Toulon

Carpoolen Nantes Toulon

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Toulon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Toulon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Toulon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Toulon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Nantes Toulon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Toulon

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd