Aanbevolen route
Nantes
Reizen met de vlucht naar Montpellier
Montpellier
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Nimes
Nimes
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de vlucht, trein, carpooling naar Marseille
Marseille
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Nimes
Nimes
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de bus, carpooling, vlucht, trein naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Nimes
Nimes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Nimes?

Bent u van plan om van Nantes naar Nimes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Nimes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Nimes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Nimes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Nimes reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Nimes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Nimes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Nimes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Nimes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Nimes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Nimes

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Nimes, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Nimes te komen.

Carpoolen Nantes Nimes

Carpoolen tussen Nantes en Nimes is perfect als u in goed gezelschap naar Nimes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Nimes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Nimes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Nimes

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Nimes
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
595 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Nantes Nimes
Zoeken naar accommodatie in Nimes
Plan uw reis van Nantes naar Nimes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Nimes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Nimes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Nimes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Nimes

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Nimes?
Snelheid Treinen van Nantes naar Nimes zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Nimes wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Nantes-Nimes kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Nimes kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Nimes?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Nimes, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Nimes zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nimes (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Nimes kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Nimes zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nimes om de afstand van 595 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Nimes?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Nimes is de snelste manier om de 595 km tussen Nantes en Nimes af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Nimes, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Nimes moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Nimes kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Nimes?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Nimes is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Nimes is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Nimes kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Nimes?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Nimes aankomst busstations

Parking Relais Nîmes Parnasse
Kaart
Nimes
Kaart

Nimes Aankomst Stations

Nîmes
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Nimes
Zoeken naar accommodatie in Nimes

Bus Nantes Nimes

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Nimes varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Nimes op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Nimes varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Nimes rijden.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Nimes varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Nimes, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Nantes en Nimes bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Nantes Nimes

Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Nantes Nimes

Treinen Nantes Nimes

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Nimes. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Nimes hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Nimes zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Nimes te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treintickets van Nantes naar Nimes kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Nimes

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Nantes Nimes

Vluchten Nantes Nimes

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Nimes

Volotea
Volotea
Hop!
Hop!
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Nantes Nimes

Carpoolen Nantes Nimes

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Nimes contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Nimes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Nimes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Nimes is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Nimes, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Nantes Nimes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Nimes
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd