Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Marseille met bus, vlucht, carpooling, trein
Marseille
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de vlucht, bus, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Marseille
Marseille
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de trein, carpooling, bus, vlucht naar Lyon
Lyon
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Marseille
Marseille
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Marseille?

Bent u van plan om van Nantes naar Marseille te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Marseille te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Marseille, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Marseille, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Marseille reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Marseille heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Marseille

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Marseille, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Marseille per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Marseille ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Marseille

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Marseille, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Marseille te komen.

Carpoolen Nantes Marseille

Carpoolen tussen Nantes en Marseille is perfect als u in goed gezelschap naar Marseille wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Marseille kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Marseille te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Marseille

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
696 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, vlucht, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Nantes Marseille
Zoeken naar accommodatie in Marseille
Plan uw reis van Nantes naar Marseille gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Marseille gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Marseille vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Marseille met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Marseille

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Marseille?
Landschappen Treinen tussen Nantes en Marseille bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Marseille wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Nantes of Marseille liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Nantes-Marseille kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Marseille kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Marseille?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Marseille, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Nantes en Marseille zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Marseille zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Marseille (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Marseille kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Marseille zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Marseille om de afstand van 696 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Marseille?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Marseille is de snelste manier om de 696 km tussen Nantes en Marseille af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Marseille, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Marseille moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Nantes Marseille hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Marseille kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Marseille?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Marseille is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Nantes naar Marseille is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Nantes en Marseille is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Nantes naar Marseille kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Nantes Marseille. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Marseille?

Nantes vertrek busstations

Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Marseille aankomst busstations

Marseille
Kaart
Marseille - Gare Saint Charles
Kaart
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kaart

Marseille Aankomst Stations

Marseille-St-Charles
Kaart
L'Estaque
Kaart
Vitrolles-Aér-Marseille
Kaart

Marseille aankomst luchthavens

Marseille Provence
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Marseille
Zoeken naar accommodatie in Marseille

3 tips om goedkoper te reizen tussen Nantes en Marseille

Heeft u besloten om van Nantes naar Marseille te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Nantes naar Marseille.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Nantes en Marseille reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Marseille vertrekt.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Nantes-Marseille zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Marseille te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Nantes-Marseille. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Marseille vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Nantes en Marseille. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Nantes-Marseille.

Bus Nantes Marseille

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Marseille varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Marseille, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Nantes en Marseille varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Marseille rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Nantes-Marseille varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Nantes naar Marseille op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Nantes en Marseille zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Marseille, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Studenten, senioren en kinderen kunnen bij sommige busmaatschappijen korting krijgen op bustickets van Nantes naar Marseille. Wij raden u aan dit te controleren wanneer u uw ticket zoekt op Vivanoda, en vergeet niet uw leeftijd op te geven. U ziet dan de tarieven die gelden voor uw leeftijdsgroep.

Busmaatschappijen Nantes Marseille

Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Nantes Marseille

Treinen Nantes Marseille

Treintickets van Nantes naar Marseille kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Marseille hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Marseille zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Marseille. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Nantes en Marseille te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Marseille ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Marseille reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Marseille

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Nantes Marseille

Vluchten Nantes Marseille

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Marseille

Air France
Air France
Twin Jet
Twin Jet
Volotea
Volotea
Hop!
Hop!
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Nantes Marseille

Carpoolen Nantes Marseille

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Nantes en Marseille. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Marseille zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Marseille, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Marseille contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De duur van een carpool reis tussen Nantes en Marseille is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolstoelen variëren in comfort, afhankelijk van het type voertuig en de voorkeuren van de bestuurder. Het is belangrijk om de voertuiggegevens met de chauffeur te controleren voordat u boekt.

Carpool platform Nantes Marseille

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Marseille
Nantes naar Marseille bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Nantes naar Marseille

Wat te zien en te doen in Marseille?

De Vieux-Port, het historische hart van de stad, is een levendige plek, bezaaid met visrestaurants, bars en winkels. Bezoekers kunnen ook de Basilique Notre-Dame de la Garde ontdekken, een kerk die uitkijkt over de stad met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

De wijk Panier, de oudste wijk van Marseille, is ook een must met zijn smalle straatjes en pittoreske pleintjes.

Cultuurliefhebbers kunnen het Museum van Europese en Mediterrane Beschavingen (MuCEM) ontdekken, een museum voor kunst en cultuur in een indrukwekkend modern gebouw, evenals het Château d'If, een historische gevangenis op een eiland voor de kust van de stad, beroemd geworden door de roman van Dumas, De graaf van Monte Cristo.

De keuken van Marseille is typisch mediterraan, met gerechten als bouillabaisse, tapenade, pissaladière en socca. Bezoekers kunnen ook de beroemde vis- en zeevruchtenmarkten van de Vieux-Port ontdekken.

Zoek naar tickets voor Nantes Marseille
Zoeken naar accommodatie in Marseille

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd