Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Limoges met carpooling, trein
Limoges
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Bordeaux
Bordeaux
Reizen met de trein, carpooling naar Limoges
Limoges
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Limoges?

Bent u van plan om van Nantes naar Limoges te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Limoges te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Limoges, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Hop!) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Limoges, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Limoges reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Limoges heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Limoges

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Limoges, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Limoges per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Limoges ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Limoges

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Limoges, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Limoges te komen.

Carpoolen Nantes Limoges

Carpoolen tussen Nantes en Limoges is perfect als u in goed gezelschap naar Limoges wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Limoges kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Limoges te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Limoges

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Limoges
Frankrijk
Limousin
Afstand
265 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Nantes Limoges
Zoeken naar accommodatie in Limoges
Plan uw reis van Nantes naar Limoges gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Limoges gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Limoges vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Hop! om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Limoges met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Limoges

Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Limoges?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Nantes naar Limoges.
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Limoges is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Nantes naar Limoges.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Limoges?
Snelheid Treinen van Nantes naar Limoges zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Nantes-Limoges wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Nantes-Limoges kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Limoges kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Limoges?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Limoges, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Nantes naar Limoges zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Limoges (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Nantes en Limoges kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Nantes naar Limoges zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Limoges om de afstand van 265 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Limoges?
Snelheid Vliegen tussen Nantes en Limoges is de snelste manier om de 265 km tussen Nantes en Limoges af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Limoges, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Limoges moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Nantes naar Limoges kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Limoges?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Limoges Aankomst Stations

Limoges-Bénédictins
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Limoges
Zoeken naar accommodatie in Limoges

Bus Nantes Limoges

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Nantes-Limoges busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Nantes en Limoges varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Limoges rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Limoges. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Nantes vanuit Limoges varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Limoges, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Nantes Limoges

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Nantes Limoges

Treinen Nantes Limoges

Treintickets van Nantes naar Limoges kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Limoges hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Limoges zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Nantes en Limoges zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Nantes naar Limoges ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Limoges

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Limoges

Vluchten Nantes Limoges

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Limoges

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Nantes Limoges

Carpoolen Nantes Limoges

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Limoges, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Limoges zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Limoges, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Limoges contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Nantes Limoges

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Limoges

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd