Reizen van Nantes naar Saint-Quentin

Plan uw reis van Nantes naar Saint-Quentin in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Nantes naar Saint-Quentin in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Nantes
Saint-Quentin
/
  • Krijg tarieven
2
Nantes
Parijs
Saint-Quentin
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Nantes
Le Mans
Saint-Quentin
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Nantes Saint-Quentin

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand461 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Nantes naar Saint-Quentin?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Nantes Saint-Quentin trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Nantes Saint-Quentin door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Nantes en Saint-Quentin op een kaart evenals de route Nantes Saint-Quentin en de verschillende verbindingspunten (TGV-Haute-Picardie Station, St Quentin Station, Nantes Station, Nantes Bus Station, Nantes - La Haluchère Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Saint-Quentin

Welke vervoerders reizen tussen Nantes en Saint-Quentin?

Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Nantes Bus Terminal in Nantes en Parc d'autocars de la Porte Maillot Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Nantes City (met het busstation Nantes in het centrum van 0.6 km) en Le Mans City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial op ongeveer 3.6 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Nantes Bus Terminal in Nantes en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Nantes City (met het busstation Nantes - La Haluchère in het centrum van 4.5 km) en Le Mans City, waar de bus je afzet bij het busstation van Le Mans SNCF op ongeveer 1.4 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Nantes-Saint-Quentin met TGV-trein vanuit Nantes Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in TGV-Haute-Picardie Station (33 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Nantes naar Saint-Quentin met -trein vanuit Nantes station naar station TGV-Haute-Picardie (Picardie Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Nantes-Saint-Quentin (462 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Nantes Atlantique NTE Airport gelegen op 7.5 km van het centrum van Nantes naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)