Aanbevolen route
Nantes
Rechtstreekse reis naar Saint-Quentin met trein, carpooling
Saint-Quentin
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Nantes
Reizen met de bus, trein, vlucht, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, carpooling naar Saint-Quentin
Saint-Quentin
Prijzen zoeken
Nantes
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Le Mans
Le Mans
Reizen met de trein, carpooling naar Saint-Quentin
Saint-Quentin
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Nantes naar Saint-Quentin?

Bent u van plan om van Nantes naar Saint-Quentin te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Nantes naar Saint-Quentin te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Nantes en Saint-Quentin, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (OUIGO, SNCF, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Nantes en Saint-Quentin, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Nantes Saint-Quentin reis te plannen.

Voor uw reis van Nantes naar Saint-Quentin heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Nantes naar Saint-Quentin

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Nantes naar Saint-Quentin, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Nantes Saint-Quentin per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Nantes Saint-Quentin ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Nantes Saint-Quentin

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Nantes en Saint-Quentin, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Saint-Quentin te komen.

Carpoolen Nantes Saint-Quentin

Carpoolen tussen Nantes en Saint-Quentin is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Quentin wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Nantes of Saint-Quentin kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Nantes naar Saint-Quentin te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Nantes Saint-Quentin

Stad van vertrek
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Stad van bestemming
Saint-Quentin
Frankrijk
Picardië
Afstand
461 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Nantes Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin
Plan uw reis van Nantes naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Nantes naar Saint-Quentin gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Nantes en Saint-Quentin vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals OUIGO, SNCF, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Nantes en Saint-Quentin met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Nantes en Saint-Quentin

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Nantes naar Saint-Quentin?
Landschappen Treinen tussen Nantes en Saint-Quentin bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Nantes Saint-Quentin kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Nantes naar Saint-Quentin?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Nantes en Saint-Quentin, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Nantes naar Saint-Quentin zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Saint-Quentin om de afstand van 461 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Nantes naar Saint-Quentin?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Nantes naar Saint-Quentin, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Saint-Quentin moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Nantes vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Nantes naar Saint-Quentin?
Flexibel Carpoolen van Nantes naar Saint-Quentin is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Nantes? Waar kom ik aan in Saint-Quentin?

Nantes vertrek busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Nantes

Nantes
Kaart

Vertrekluchthavens in Nantes

Nantes Atlantique
Kaart

Saint-Quentin Aankomst Stations

TGV-Haute-Picardie
Kaart
St Quentin
Kaart
Zoek naar tickets voor Nantes Saint-Quentin
Zoeken naar accommodatie in Saint-Quentin

Bus Nantes Saint-Quentin

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Nantes-Saint-Quentin. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Nantes en Saint-Quentin varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Saint-Quentin rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Nantes-Saint-Quentin, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Nantes Saint-Quentin

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Nantes Saint-Quentin

Treinen Nantes Saint-Quentin

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Nantes naar Saint-Quentin. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Nantes naar Saint-Quentin hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Saint-Quentin zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Nantes naar Saint-Quentin reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Nantes naar Saint-Quentin

OUIGO
OUIGO
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Nantes Saint-Quentin

Vluchten Nantes Saint-Quentin

Luchtvaartmaatschappijen Nantes Saint-Quentin

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Nantes Saint-Quentin

Carpoolen Nantes Saint-Quentin

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Nantes en Saint-Quentin, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Nantes naar Saint-Quentin zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Nantes naar Saint-Quentin, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Nantes Saint-Quentin contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Nantes Saint-Quentin

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Nantes Saint-Quentin

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd